Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 2 november 2022

Wij leven in een cultuur die van ons eist dat we kunnen lezen en schrijven en dat is heel goed, want lezen en schrijven zullen altijd noodzakelijk blijven, maar het zijn twee activiteiten die men ook op andere gebieden moet leren uitoefenen.                                                          

In de Inwijdingswetenschap betekent lezen: in staat zijn de subtiele en verborgen zijde van voorwerpen en schepselen te ontcijferen, en de symbolen en tekens die de kosmische Intelligentie overal in het grote boek van het universum heeft geplaatst, te interpreteren. En schrijven betekent zijn stempel zetten in dat grote boek, inwerken op stenen, planten, dieren en mensen door de magische kracht van de geest. Men moet dus niet alleen op papier kunnen lezen en schrijven, maar in alle gebieden van het universum.

Zie ook ‘geheimen uit het boek van de natuur’, Izvor 216


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl