Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 14 november 2022

Liefde is een vorm van uitwisseling, en uitwisselingen bestaan niet alleen op lichamelijk vlak: twee wezens kunnen contact hebben op afstand, met de blik, met de gedachte, met het woord, zonder elkaar aan te raken.                                       

Evenmin is het noodzakelijk uitwisselingen te beperken tot andere mensen. Indien je nog geen man of vrouw hebt gevonden die je inspireert, kun je uitwisselingen hebben met hemelse schepselen, mooie, zuivere, stralende entiteiten, en op dat ogenblik zul je voelen, hoezeer je opbloeit. Waarom zou je, in plaats van een man of een vrouw te willen omhelzen, de hemel, de zon, de sterren niet willen omhelzen? Je zult zeggen: ‘Wat? De zon en de sterren beminnen in plaats van een man of een vrouw, dat is toch onzin!’ Nee, alleen weet jij niet dat het mogelijk is.

Zie ook ‘de mens verovert zijn bestemming – reïncarnatie en karma’, Izvor 202, hst. II, III en V


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl