Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 17 november 2022

Die zeer slechte gewoonte altijd gehaast te zijn, verhindert je spirituele vermogens tot bloei te komen. Het spreekt voor zich dat snelheid, activiteit en dynamiek zeer goede eigenschappen zijn die men moet ontwikkelen, want zij zijn nuttig op fysiek vlak. Maar men moet ook kunnen stoppen, om een langzamer, rustiger en harmonieuzer ritme te vinden, zodat andere krachten en entiteiten van spirituele aard de gelegenheid krijgen aan het werk te gaan.

Het is niet nodig altijd links en rechts in beslag genomen te worden, gehaast te zijn en te rennen. Neem de gewoonte aan jezelf een moment verpozing te gunnen en bedenk dan dat je eindelijk, tenminste voor enkele minuten, oog in oog mag staan met de eeuwigheid, de zon, de natuur, met lichtende wezens, met jezelf... Je zult goddelijke krachten voelen wakker worden die in jou komen, om je te transformeren.

Zie ook ‘De weg van de stilte’, Izvor 229, hst. II en III


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl