Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 20 november 2022

Doe je spirituele werk en laat dat werk je aanbevelen bij de anderen. Je werk zal immers voor jou pleiten. Je moet tot het einde doorgaan, desnoods al strijdend sterven, maar nooit je werk opgeven. Het is geen schande te vallen, de enige eer bestaat erin trouw op je post te sterven, zoals een kapitein op zijn schip. Aangezien men immers onvermijdelijk ooit moet sterven, is het beter te sterven zoals het hoort! Je moet alles kunnen opofferen voor het werk en het werk zal je al de rest geven. Als het goed werd gedaan, kan zelfs de glorie komen, maar dat heeft men nog niet begrepen.

Al degenen die alleen maar winst of glorie nastreven, zonder zich te bekommeren over de manier waarop zij hun werk doen, stevenen af op ontgoochelingen. Echte rijkdom en glorie vallen je enkel te beurt als je op een eerlijke manier je werk met het licht doet.

Zie ook ‘Spiritueel leven – 115 gouden regels’, Izvor 227


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl