Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 19 december 2022

Observeer jezelf: wanneer je ontevreden bent over het leven en lijdt, zijn het meestal niet de materiële veranderingen die je in staat stellen je innerlijke toestand te verbeteren, maar veranderingen in je gedachten en gevoelens.                                                              

Uiteraard, als je lichamelijk pijn lijdt, heb je een fysieke remedie nodig. Als je een wond of een gebroken been hebt, zullen zelfs de beste gedachten en gevoelens je niet genezen en je evenmin van de pijn afhelpen. Voordat deze in de materie afdalen, om een verbetering teweeg te brengen, is veel tijd nodig. Maar gedachten en gevoelens kunnen je helpen het leed beter te verdragen, want zij werken toch in op het fysieke lichaam. Harmonieuze gedachten en gevoelens beïnvloeden de bloedsomloop en zuiveren het bloed, en als het bloed zuiver is, draagt het gemakkelijker bij aan de gezondheid van het organisme. Zelfs wonden genezen beter en vlugger!

Zie ook ‘De zaden van het geluk’, Izvor 231, hst. IX


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl