Nieuwsbrief Prosveta Nederland | december 2022

Nieuwsbrief Prosveta Nederland | december 2022

Uitgeverij Prosveta Nederland

Boeken die je innerlijk verlichten

-

Nieuwsbrief december 2022

newsletter_hero-3.jpg

U BENT GODEN

Synopsis reeks deel 1 van Omraam Mikhaël Aïvanhov

In de Synopsis reeks zijn alle essentiële thema’s en oefeningen in 3 delen samengebracht. In deel 1, U bent Goden, ligt de nadruk op het grondig kennen van wie je in wezen bent.

 

Wat betekent het, - zoals in de Bijbel staat -, dat de mens is geschapen naar het evenbeeld van God? En dat Jezus kon zeggen: ‘Wees dus volmaakt, zoals jullie hemelse Vader volmaakt is’? Het houdt een uitnodiging in op weg te gaan naar vervolmaking. Niemand weet wanneer dit doel van volmaaktheid is bereikt. Belangrijk is wel dat je goed bent voorbereid alvorens aan deze weg te beginnen. U bent Goden bestaat daarom uit 596 bladzijden voor het vullen van je geestelijke, psychische en fysieke “rugzak”.

 

In deze Nieuwsbrief een citaat uit U bent Goden, waarin Meester Omraam Mikhaël Aïvanhov, onder veel andere zaken, uitgebreid stilstaat bij de diepzinnige, kosmische betekenis van het Kerstfeest.

 

‘Behalve de historische geboorte van Jezus is de geboorte van Christus bovenal een kosmische gebeurtenis: het is de eerste manifestatie van het leven in de natuur, het begin van alles wat nog gaat opkomen. Verder is deze geboorte een mystieke gebeurtenis, dat wil zeggen dat Christus geboren moet worden in elk menselijk schepsel als de oorsprong van licht en goddelijke liefde. (..) Zolang de mens geen licht en geen liefde bezit, zal het Christuskind niet in hem geboren worden. Hij kan zijn feest vieren, hem verwachten… er zal niets gebeuren. (..) Voor enkelen is het Christuskind reeds geboren, voor sommigen zal het spoedig geboren worden en God mag weten wanneer dat voor anderen het geval is. Alles heeft te maken met het voorbereiden van de omstandigheden.’

Prosveta pocket welke deze maand onder de aandacht wordt gebracht.

Verkoopprijs:

€ 43,95

Verzendkosten:

GRATIS

DAGTEKSTEN 2023

NU NOG VOORRADIG IN BOEKVORM
(alleen via www.prosveta.nl)

Voor wie de informatie in de vorige Nieuwsbrief
wellicht heeft gemist; je kunt nu nog de Dagteksten in boekvorm bestellen! Deze fysieke variant onderscheidt zich van de digitale versie door de
overzichtelijke schema’s met toelichting achterin, evenals een index waardoor je bepaalde teksten
gemakkelijk terugvindt. Een aanrader!

 

Het team van Stichting Prosveta wenst u allen een inspirerend Kerstfeest en een voorspoedig en harmonieus Nieuw Jaar!

Prosveta dagteksten in boekvorm.

Verkoopprijs:

€ 16,95

Verzendkosten:

€ 2,00

© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Nieuwsbrief, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl