Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 24 december 2022

De opeenvolging van de zeven dagen van de week beantwoordt aan een muzikaal samenspel. Iedere dag beantwoordt aan een planeet en de dagen gaan een voor een, zoals de planeten, al zingend voorbij de Schepper. Zij zijn met elkaar verbonden, zoals de kralen van een rozenkrans zonder einde, en zij vormen een ketting waarvan het verloop een plaats krijgt in de eeuwigheid.

De gebedssnoeren zijn zo belangrijk in vele religies, omdat zij de aaneenschakeling van de kosmische krachten voorstellen, de oneindige opeenvolging van elementen en wezens. Ook wij maken allemaal deel uit van een snoer, dat mogen we nooit vergeten. Want door het bewustzijn te bewaren dat wij behoren tot dat eindeloze verloop, leven wij in eenklank met de kosmische harmonie.

Zie ook ‘Meditatie – scheppend werken met de gedachte, de verbeelding, de natuur, het licht’, reeks Stani nr. 3, deel IV.9


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl