Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 27 december 2022

Het is zeer belangrijk te begrijpen welke rol het gebergte kan spelen voor onze evolutie en ook welke plaats het inneemt in onze spirituele oefeningen. Wanneer je voor een bergtop staat, al bevindt die zich op zeer grote afstand, concentreer je dan en strek je hand ernaar uit, groet de entiteiten die er wonen, vraag hun om hulp en zend op jouw beurt je bijdrage aan hun werk. Zo zul je banden leren scheppen met de toppen van de hoogste bergen en er kracht en inspiratie van ontvangen.

Herinner je ook dat bergen condensatoren van energie zijn, waaruit je kunt putten om hulp te sturen naar je familie, je vrienden, naar heel de wereld.

Zie ook ‘Meditatie – scheppend werken met de gedachte, de verbeelding, de natuur, het licht’, reeks Stani nr. 3, deel II.7 en deel IV.4


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl