Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 9 januari 2023

In zijn gebeden en meditaties moet de leerling eerst proberen de heiligen, de profeten, de Ingewijden en de grote Meesters te bereiken, dat wil zeggen de wezens die als opdracht hebben zich met de mensen bezig te houden. Daarna kan hij nog hoger stijgen en de Engelen aanroepen, want binnen de hemelse hiërarchieën zijn het de Engelen die het dichtst bij de mensen staan, die naar hen luisteren en hen helpen. Daarna kan hij proberen om de Aartsengelen te aanroepen... Maar het is nutteloos dat hij zich wil doen horen bij de Vorsten en de hogere Engelenscharen.                                                                     

In de oneindige ruimte die bevolkt wordt door miljarden schepselen, bestaan ontelbare werelden en deze hogere hiërarchieën van engelen die zeer ver in de ruimte immense werken verrichten, hebben zeer weinig relaties met onze aarde. Zij die zich bezighouden met de mensen, zijn voornamelijk wezens die op aarde geleefd hebben, maar die zich de aarde, na het verlaten ervan, herinneren: zij hebben banden bewaard en beloften gedaan die zij willen nakomen. De leerling moet het bestaan van de hogere hiërarchieën kennen, maar om resultaten te bereiken, moet hij zich richten tot wezens die dichter bij hem staan.

Zie ook U bent goden, reeks Synopsis I, deel III.2.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl