Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 11 januari 2023

Alleen de Allerhoogste, God Zelf, kan je geheel vervullen, en enkel door Hem te zoeken, zonder onderweg te stoppen, kun je verkrijgen wat je verlangt, en zelfs nog meer. Het is een kwestie van zich niet te laten ontmoedigen, maar de aard van je activiteit goed te begrijpen. Al degenen die hebben nagedacht over de aard van hun activiteit, zeggen over bepaalde moeilijkheden: ‘Welja, dat zijn de nadelen van het beroep’, maar dit belet hen niet om door te gaan.                                                                    

Iedereen weet dat elk beroep zijn nadelen heeft. Waarom kennen de spiritualisten dan niet de ongemakken van hun beroep? Het feit dat zij het hoofd laten hangen en zin hebben om het op te geven, bewijst dat zij het niet begrepen hebben. Hadden zij het wel begrepen, dan zouden zij doorzetten met nog meer geestdrift. Wanneer men ontmoedigd is, moet men in staat zijn om nog meer moed te vatten, omwille van die ontmoediging. Dat is immers de waarachtige alchemie, de steen der wijzen.

Zie ook De macht van de gedachte, reeks Izvor nr. 224, hst. XIII.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl