Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 17 januari 2023

Doe moeite om je liefde te doordringen van zuiverheid en licht, want alleen op die voorwaarde kunnen degenen die je bemint, groeien en opbloeien. De ware liefde brengt alle zegeningen: vreugde, vrede, schoonheid, gezondheid en vooral de zin van het leven.      Als de persoon die jij liefhebt, begint weg te kwijnen, moet je jezelf vragen stellen over de kwaliteit van je gevoelens en zeggen: ‘Wat heb ik uitgericht om dat schepsel zo te beschadigen?

Ik had mijn geliefde moeten verzorgen als een bloem in de tuin en ik heb haar vertrapt!’ Je hebt dus geen reden om erg trots te zijn op jezelf en er blijft je niets anders over dan te zoeken hoe je je vergissingen kunt herstellen. Je liefde moet een wezen doen groeien en alleen wanneer je ziet dat hij of zij dankzij je liefde opbloeit, mag je gelukkig en fier zijn en de Hemel danken.

Zie ook Het licht, de levende geest, reeks Izvor nr. 212, hst. V.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl