Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 23 januari 2023

Al degenen die niet gelijken op dienaars die zich inzetten voor het Koninkrijk van God, zullen eeuwig hongerig, dorstig, gekweld en zwak blijven. Waarom? Omdat zij geen enkel loon zullen ontvangen, symbolisch gesproken.

Zij die daarentegen in dienst zijn getreden van het Koninkrijk van God, zij die dienaars van de Hemel willen zijn, kunnen beschouwd worden als arbeiders die iedere dag, ieder uur, een schitterend loon ontvangen: krachten, stromen van licht en liefde, vreugde, opgetogenheid en verrukking. Wanneer je hen ontmoet, ben je verwonderd als je ziet in welke toestand van blijdschap zij verkeren, en als je hen vraagt wat hen overkomen is, antwoorden deze dienaars: ‘Dat komt omdat wij werken op het veld van God: wij ontvangen onze beloning.’

Zie ook De zaden van het geluk, reeks Izvor nr. 231, hst. VI.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl