Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 25 januari 2023

Wie iets wil bezitten, heeft gelijk, de natuur heeft hem dat recht gegeven. Zijn fysiek lichaam, bijvoorbeeld, behoort de mens toe, en het is beter dat hij dit voor zich houdt. Uiteraard mag hij sommige zaken van zichzelf uitdelen: woorden, blikken, een glimlach, maar niet zijn lichaam.                                                            

Bekijk een boom: hij bewaart zijn wortels, stam en takken, maar hij deelt zijn vruchten uit. Zo heeft de natuur de dingen georganiseerd en een Ingewijde die de les van de natuur heeft begrepen, doet zoals een boom: hij bewaart zijn wortels, stam en takken, symbolisch gesproken, maar hij deelt zijn vruchten uit, dat wil zeggen zijn gedachten, gevoelens en woorden, licht en kracht. Ook jullie moeten leren onderscheiden wat je kunt geven en wat je bij je moet houden.

Zie ook De mens verovert zijn bestemming – reïncarnatie en karma, reeks Izvor nr. 202, hst. VIII.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl