Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 15 november 2023

Iedere gedachte, ieder gevoel, iedere daad, goed of slecht, wordt in ons geregistreerd. Het is natuurlijk onmogelijk dat je niet enkele negatieve, gebrekkige opnamen maakt. Maar wees tenminste bewust en waakzaam en zodra je merkt dat je iets slechts hebt opgenomen, reageer onmiddellijk en probeer dit te herstellen.

Je had een slechte gedachte over iemand, je hebt enkele kwetsende woorden gesproken, iets vernietigd, wees je ervan bewust en herstel de schade. Voor het ogenblik kun je vaak niet meer doen, maar doe dit tenminste. Sommige mensen doen niets, maar dan ook niets om een negatieve gedachte of handeling te herstellen. Zij beseffen zelfs niet dat ze iets verkeerds gedaan hebben. Anderen daarentegen zijn er zich tenminste van bewust en willen zich verbeteren. Het kan ieder van ons overkomen dat wij vergissingen begaan, maar we moeten ons er tenminste rekenschap van geven en niet lijdzaam toezien, maar dag en nacht werken om die fouten te herstellen.

Zie ook Spiritueel leven – 115 gouden regels, reeks Izvor nr. 227, blz. 47, 73, 97 en 103.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl