Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 16 november 2023

Wie gelooft dat hij aan zijn verplichtingen en verantwoordelijkheden kan ontsnappen, om een aangenamer leven te leiden, kent niet de strenge wetten die het lot beheersen. Een vrouw denkt: ‘Mijn man is saai, veel te gewoon, ik wil een ander vinden die verleidelijker en plezieriger is...’ Zij vindt iemand en ze laat haar eerste man in de steek, die zij natuurlijk doet lijden. Maar weldra zal ze misschien nog meer afzien bij die tweede man.               

Het is niet absoluut verboden een man of een vrouw te verlaten, maar niet voordat men het probleem dat zich voordeed heeft opgelost. Wat gemakkelijk lijkt, is in feite uitermate moeilijk, en omgekeerd. Als je de moeilijkste weg kiest, zal God engelen sturen om je te helpen, maar als je de gemakkelijke weg kiest, zul je ook vergezeld worden door engelen, maar van een andere soort: engelen van gerechtigheid.

Zie ook Spiritueel leven – 115 gouden regels, reeks Izvor nr. 227, blz.71.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl