Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 17 november 2023

Doe moeite om het licht in jou binnen te halen door meditatie en gebed, om beschermd te zijn. Wanneer de Inwijdingswetenschap over het licht spreekt, gaat het in feite over weldadige entiteiten. Zodra deze in jou hun intrek hebben genomen, bieden zij weerstand aan de duistere geesten. Dat wil niet zeggen dat het licht zal beletten dat je soms gekweld wordt. Helaas, zolang men op aarde is, is men nooit beschut tegen aanvallen en vechtpartijen.

Zelfs een Ingewijde is verplicht zich te beschermen. Ja, zelfs de zuiverste, grootste en

machtigste Ingewijde moet er voortdurend aan denken zich te beschermen, door muren van licht en vlammencirkels op te werpen tussen zichzelf en de geesten van het kwaad. Hoe kunnen zwakke en onwetende mensen zich dan inbeelden dat zij geen enkele bescherming behoeven?

Zie ook Het licht, de levende geest, reeks Izvor nr. 212, hst. V.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl