Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 19 november 2023

Vorsers hebben sommige proeven gedaan, waardoor zij met behulp van apparaten ontdekten dat planten een vorm van gevoeligheid hebben die ervoor zorgt dat deze reageren op een heilzame of noodlottige aanwezigheid. Door bepaalde tekens gaven zij blijk van angst, wanneer iemand die hen slecht had behandeld hun kamer binnenkwam. Daaruit blijkt dus dat ook zij een geheugen hebben.

Planten zijn gevoelig en ook stenen zijn dat op hun manier. Als je van ze houdt, als je ze met liefde aanraakt, kunnen zij je antwoorden en zaken openbaren. Want liefde is de universele taal die heel de schepping en alle schepselen kunnen verstaan. Raak een steen met liefde aan en hij vibreert reeds anders, hij kan zelfs antwoorden met liefde. Alleen moet je heel gevoelig zijn om dit waar te nemen, je moet deze taal leren ontcijferen. Maar wie wil de taal van de stenen, de planten en de dieren leren? Mensen hebben leren lezen en schrijven in alle talen van de wereld en dat is heel goed, maar de enige taal die werkelijk de moeite waard is om te kennen, is de taal van de levende natuur.

Zie ook Geheimen uit het boek van de natuur, reeks Izvor nr. 216, hst. I en XII.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl