Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 20 november 2023

De dingen en de wezens zijn wat ze zijn, maar door de gedachte bezit de mens het vermogen erop in te werken, zodat ze kunnen dienen voor het goede of voor het kwaad. Dat is echte magie. Een magiër is niemand anders dan een mens die aan een voorwerp een kwaliteit toevoegt die voordien niet aanwezig was; hij neemt elementen van zijn eigen kwintessens om deze in het voorwerp te brengen en zo maakt hij er een talisman van.

Zelfs als de dingen uit zichzelf grote deugden bezitten, moet jij toch door je gedachten, door je liefde, deze deugden nog uitbreiden. Zolang je niet handelt, zolang je niet actief bent met de gedachte, kun je geen grote resultaten behalen.

Zie ook De macht van de gedachte, reeks Izvor nr. 224.


© 2018 - 2023 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl