Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 13 juni 2022

De onzichtbare wereld wil mensen onderwijzen met behulp van hun eigen ervaringen, en niemand wordt gespaard. Dit is het echte werk: stilstaan bij iedere ervaring van het dagelijks leven, om er conclusies uit te trekken en zo veel verder te kunnen gaan op het pad van de spiritualiteit.            

Maar hoeveel mensen zijn in staat deze lessen te begrijpen en er baat bij te vinden? Heel hun leven zullen zij ervaringen opdoen, maar zij blijven even zwak als voorheen, niet tot enige reactie in staat, om hun toestand te verbeteren. En uiteraard lijden zij..., uiteraard zijn ze er niet trots op... Maar zij zijn aan heel deze warboel gewend en berusten erin te verkommeren. Nee, het ogenblik is daar om te begrijpen dat zij hier een einde aan moeten maken. En om daarin te slagen, moeten zij iedere dag mediteren over harmonie, ervan houden, ernaar verlangen, ze in zichzelf een plaats geven, in ieder gebaar, in ieder woord, in iedere blik.

Zie ook ‘Harmonie en gezondheid’, Izvor 225, hst. III


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl