Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 3 juli 2022

De tong werd niet aan de mens gegeven om anderen te belasteren, vals te beschuldigen, te ondermijnen of te vernietigen. Haar rol is overeind te helpen wie gevallen is, te verlichten wie zich in duisternis of op het verkeerde pad bevindt, de weg te wijzen aan zij die verdwaald zijn.                     

De tong werd enkel aan de mens gegeven, om te zegenen, te danken, te communiceren met wijsheid, rechtvaardigheid en liefde. Zij die deze rijkdom niet naar waarde schatten, zullen haar op een dag verliezen. Probeer dus iedereen het voorbeeld te geven en toon dat je verstandig, goed en eerlijk bent door het beheersen van je tong. Ja, de tong is verantwoordelijk voor veel gelukkige of ongelukkige gebeurtenissen in het leven; zij doet ons vrienden verliezen of winnen. Probeer daarom altijd voor iedereen een vriendelijk woord te vinden.

Zie ook ‘De lach van de wijze’, Izvor 243, hst. VIII


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl