Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 19 juli 2022

De goddelijke School werkt zoals andere scholen op aarde. Als een student slaagt voor zijn examen, krijgt hij een diploma dat deuren voor hem opent en hem allerhande mogelijkheden geeft.

Welnu, wanneer jullie de beproevingen van het leven met succes doorstaan, krijgen ook jullie een diploma, maar het is geen papier zoals de diploma's van de universiteiten die kunnen worden verscheurd, verbrand, uitgewist of gestolen. Hier gaat het om een diploma dat men op je gezicht, je lichaam, op heel je wezen plakt en niemand kan het je afhandig maken. En zelfs de geesten van de natuur die dat diploma kunnen lezen en herkennen, ontvangen en waarderen je. In heel de ruimte, waar je ook gaat, zien zij dat diploma en dan beschermen zij je en komen je helpen.

Zie ook ‘De weg van de stilte’, reeks Izvor nr. 229, hst. VII


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl