Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 21 juli 2022

Hoe is het mogelijk dat men niet inziet dat vervuiling niet alleen op het fysieke vlak bestaat? Als er laboratoria zouden bestaan, uitgerust met voldoende geperfectioneerde apparatuur, zou men vaststellen dat sommige uitwasemingen van mensen echt giftige dampen zijn.

En men zou ook het tegenovergestelde kunnen vaststellen: dat de emanaties van een spiritueel wezen weldadig zijn voor alle schepselen, zelfs voor stenen, planten en dieren. Omdat zo iemand zuiver, onbaatzuchtig en liefdevol is, heeft zijn aanwezigheid een even gunstige invloed op de mensen om hem heen, zoals de aanwezigheid van een misdadiger een negatieve invloed heeft. Zelfs geesten die de aarde hebben verlaten, komen bij hem, om zich te voeden met zijn zuivere uitstraling. Dankzij deze geëvolueerde wezens is de atmosfeer van de aarde nog niet helemaal verstikkend.

Zie ook ‘De macht van de gedachte’, Izvor 224, hst. III


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl