Nieuwsbrief Prosveta Nederland | juli 2022

Nieuwsbrief Prosveta Nederland | juli 2022

Uitgeverij Prosveta Nederland

Boeken vol inspiratie en praktische spiritualiteit

-

Nieuwsbrief juli 2022

newsletter_hero-3.jpg

DE MACHT VAN DE GEDACHTE

IZVOR reeks nr. 224 van Omraam Mikhaël Aïvanhov

‘Hoe leer je nu aan mensen om meester te worden over hun gedachten, hun verlangens en zodoende niet langer de natuur en de etherische gebieden te vervuilen? De wetenschap loopt erg achter wat dit betreft, ook al is zij op andere punten ver vooruit’.

 

De gedachte is een machtig instrument van de geest. Maar wat heeft dit inzicht voor betekenis als de mens zelf niets doet met de voorwaarden waaronder de geest zich kan ontplooien? Wat is de gedachte eigenlijk? Hoe kun je haar realiseren? Ze is in ieder geval te subtiel om direct van invloed te zijn op de materie. Daarvoor zijn tussenschakels nodig. Welke rol speelt het gevoel daarbij? En onze wil? Hoe zet je concentratie en meditatie daarbij in?

 

Deze aspecten en meer worden opgehelderd in deze pocket, die door de jaren heen de bestseller van ons Prosveta fonds is. Warm aanbevolen in deze crisisvolle tijd, waarin krachtige gedachten over solidariteit, broederschap en internationale samenwerking hard nodig zijn. Als we dit weten kunnen wij gedachten als lichtende schepselen tot in de verste uithoeken van het universum zenden, om anderen te helpen, te troosten, te verlichten.

 

Prosveta pocket welke deze maand onder de aandacht wordt gebracht.

Verkoopprijs:

€ 14,95

Verzendkosten:

€ 2,00

Word voor 10 Euro ‘vriend van de UWB’
(vereniging Universele Witte Broederschap)!

Het fonds van uitgeverij Prosveta bestaat voor het grootste deel uit titels die zijn samengesteld uit de vele voordrachten die Omraam Mikhaël Aïvanhov heeft gegeven.

Hij heeft vanaf 1937 de School van de Universele Witte Broederschap naar het Westen gebracht, die eerder in 1900 in Bulgarije is gesticht door zijn Meester, Peter Deunov.

Sinds 1989 is ook in Nederland deze School actief door middel van de voornoemde vereniging. Ook al worden alle activiteiten van zowel deze School als van de Stichting Prosveta uitsluitend door vrijwilligers verricht, aanvullende inkomsten zijn belangrijk.

Wij willen voor volgende generaties en voor een breder publiek de grote schat aan inzichten en praktische tips in allerlei vorm mogelijk maken.

Wij prijzen ons daarom gelukkig dat er regelmatig personen zijn die aan ons denken door middel van giften of legaten. Maar vele kleine giften leveren ons, maar ook jou direct wat op.

Als ‘vriend van de UWB’ ontvang je een korting van 10 %** op de aanschaf van artikelen via de site van Prosveta.

Door voldoende vrienden maakt de vereniging kans op de Anbi status, waardoor giften fiscaal aftrekbaar worden. Voel je er wel voor om ‘vriend van de UWB’ te worden?*

*Door je op te geven als ‘vriend’, ga je ermee akkoord dat jouw e-mailadres bij zowel Prosveta als de UWB bekend wordt.

** Meld je aan als vriend van UWB en doe je betaling. Je bent dan geregistreerd en kunt dan gelijk gebruik maken van jouw vriendenvoordeel van 10%

UWB_thumb.jpg

Verkoopprijs:

€ 10,00

Verzendkosten:

€ 0,00

© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Nieuwsbrief, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl