Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 3 augustus 2022

Bergen maken de verbinding tussen de aarde en de hemel. Een grote wijsheid ging vooraf aan hun ontstaan en besliste over hun inplanting die nooit aan het toeval te wijten is. Aan iedere berg werd een bepaalde functie toegekend, daarom verschillen zij allemaal qua vorm, volume en hoogte. Hun toppen verheffen zich als antennes, bestemd om golven van verschillende frequenties uit te zenden en op te vangen. Zo schept elk van hen voorwaarden die bijdragen tot een specifieke activiteit.

De leerling moet de berg bestijgen, om in verbinding te treden met de Heme1. Hij moet het niet enkel fysiek doen maar ook spiritueel, en lang mediteren om te begrijpen wat het gebergte in hem voorstelt, in zijn innerlijk leven.

Zie ook ‘Meditatie – scheppend werken met de gedachte, de verbeelding, de natuur, het licht’, reeks Stani nr. 3, deel IV


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl