Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 18 augustus 2022

De meeste mensen zijn gewend enkel te rekenen op elementen die zich buiten hen bevinden: apparaten, machines, geneesmiddelen. Zij denken er niet vaak aan de gaven en vermogens die de Schepper in hen gelegd heeft, te benutten.                                         

En zelfs als zij een Meester ontmoeten, nemen zij precies dezelfde houding aan. In plaats van hun spirituele vermogens te leren ontwikkelen dankzij hem, rekenen zij op hun Meester, om alles in hun plaats te doen. De Meester moet hen onderrichten, zuiveren, genezen, oplossingen vinden voor al hun problemen, hen rijk en gelukkig maken. Ja, deze houding om alles van buitenaf te verwachten, is zo verspreid dat zelfs spiritualisten ze hebben aangenomen. In een Meester zoeken zij een brave ziel die hen komt helpen en redden en die vooral hun lasten op zijn schouders neemt. Net als een ezel, wat dacht je! Analyseer jezelf en je zult zien dat het waar is...

Zie ook ‘Spirituele Meesters – lichtbakens voor alle tijden’, Izvor 207, hst. VII


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl