Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 19 augustus 2022

Mediteer over het offer van het water dat zo helder en onschuldig is en neerstroomt op aarde, om alle onzuiverheden van de schepselen op zich te nemen. Als je een beetje vuil wordt bij het helpen van anderen, wees dan niet ongerust: je zult altijd, zoals water, de kans krijgen op een dag in de oceaan te vloeien die niet bevuild kan worden.

Als je klaagt dat je bezoedeld, bestolen of gekleineerd wordt, komt dat heel eenvoudig omdat je je zo klein voelt als een vijver, of erger nog, als een plas. Vereenzelvig je niet met een vijver, maar vereenzelvig je met de oceaan en je zult voelen dat niets of niemand je kan bevuilen. En daarna komt ook het ogenblik dat je geraakt zult worden door de stralen van de spirituele zon, die zich zullen bezighouden met je zuivering. Door je te verheffen in de ruimte zul je de onzuivere elementen achterlaten, die je onderweg hebt opgenomen.

Zie ook ‘De Nieuwe Aarde – methoden, oefeningen, formules, gebeden’, verzameld werk deel 13, hst. VI


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl