Nieuwsbrief Prosveta Nederland | augustus 2022

Nieuwsbrief Prosveta Nederland | augustus 2022

Uitgeverij Prosveta Nederland

Boeken vol inspiratie en praktische spiritualiteit

-

Nieuwsbrief augustus 2022

newsletter_hero-3.jpg

DE WEG VAN DE STILTE

IZVOR reeks nr. 229 van Omraam Mikhaël Aïvanhov

‘Stilte is een kwaliteit van het innerlijk leven. Veel mensen ervaren haar als een leegte, zijn er zelfs bang voor, terwijl het de bron is voor ingevingen, zinvolle gedachten. Het is een volheid, in feite een van de belangrijkste activiteiten die we kunnen ontwikkelen’.

 

Omraam Mikhaël Aïvanhov

 

Crises tuimelen in de media over elkaar, en soms treffen ze ons persoonlijk. Het gevoel van een stabiel leven lijkt niet meer zo vanzelfsprekend, en wat staat ons nog te wachten?

 

Welke zekerheden zijn nog wel smetteloos, onaantastbaar? Is zoiets mogelijk? Niet als we dit buiten ons zoeken. Het gaat er juist om onszelf innerlijk weerbaar te maken tegen alles wat van buiten op ons af komt. Aïvanhov nodigt ons uit om daarvoor de weg van de stilte te gaan. Deze bevat alles wat met zin en betekenis in het leven van doen heeft. Het is het ultieme energiereservoir, daar maak je kennis met een mysterie...

 

ONTMOETING

 

Hoe intenser de stilte, hoe meer je er het mysterie kunt ervaren. Want je bent daar namelijk nooit alleen. Voor het bewandelen van de weg van de stilte zijn concentratie en het in je leven aanbrengen van harmonie onontbeerlijk. De pocket bevat daarvoor waardevolle aanwijzingen. In wezen hebben we het hier over de enige activiteit die het waard is om door ons ondernomen te worden, namelijk het opbouwen van een band met het hoger Zelf, God in ons. In de stilte kan de lagere natuur in ons tot rust komen, na haar zoektocht buiten ons naar verlangens, prikkels. Eenmaal binnenin kan zij zich verenigen met de hogere natuur die, eenmaal door ons erkend, begint te stralen, te trillen… Dan kan de geest zijn werk doen, wat ons echt vrij maakt, onafhankelijk van uiterlijke omstandigheden. Tegelijkertijd beschikken we dan over een innerlijk kompas, waardoor we juist in de wereld van dienst kunnen zijn.

 

Lees in deze pocket de voordrachten van iemand die uit eigen, praktische ervaring put. Steeds meer lezers beleven inmiddels in het Nederlandse taalgebied hoe toegankelijk en werkbaar de principes zijn van de oorspronkelijke spirituele wetenschap, zoals door Omraam Mikhaël Aïvanhov belicht.

 

Vragen over de levensfilosofie van Omraam Mikhaël Aïvanhov? Stuur een e-mail naar:

Prosveta pocket welke deze maand onder de aandacht wordt gebracht.

Verkoopprijs:

€ 14,95

Verzendkosten:

€ 2,00

Word voor 10 Euro ‘vriend van de UWB’
(vereniging Universele Witte Broederschap)!

Het fonds van uitgeverij Prosveta bestaat voor het grootste deel uit titels die zijn samengesteld uit de vele voordrachten die Omraam Mikhaël Aïvanhov heeft gegeven.

Hij heeft vanaf 1937 de School van de Universele Witte Broederschap naar het Westen gebracht, die eerder in 1900 in Bulgarije is gesticht door zijn Meester, Peter Deunov.

Sinds 1989 is ook in Nederland deze School actief door middel van de voornoemde vereniging. Ook al worden alle activiteiten van zowel deze School als van de Stichting Prosveta uitsluitend door vrijwilligers verricht, aanvullende inkomsten zijn belangrijk.

 

Wij willen voor volgende generaties en voor een breder publiek de grote schat aan inzichten en praktische tips in allerlei vorm mogelijk maken.

 

Wij prijzen ons daarom gelukkig dat er regelmatig personen zijn die aan ons denken door middel van giften of legaten. Maar vele kleine giften leveren ons, maar ook jou direct wat op.

 

Als ‘vriend van de UWB’ ontvang je een korting van 10 %** op de aanschaf van artikelen via de site van Prosveta.

 

Door voldoende vrienden maakt de vereniging kans op de Anbi status, waardoor giften fiscaal aftrekbaar worden. Voel je er wel voor om ‘vriend van de UWB’ te worden?*

*Door je op te geven als ‘vriend’, ga je ermee akkoord dat jouw
e-mailadres bij zowel Prosveta als de UWB bekend wordt.

** Meld je aan als vriend van UWB en doe je betaling. Je bent dan geregistreerd en kunt dan gelijk gebruik maken van jouw vriendenvoordeel van 10%

UWB_thumb.jpg

Verkoopprijs:

€ 10,00

Verzendkosten:

€ 0,00

© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Nieuwsbrief, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl