Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 27 augustus 2022

Wanneer een man of een vrouw blijk geven van een gave voor kunst of wetenschap, worden zij door iedereen bewonderd, gewaardeerd, uitgenodigd en omhelsd. Deze bewonderaars vragen zich niet af of die persoon goed, rechtvaardig, eerlijk of edelmoedig is. Nee, het talent is alles wat men bekijkt en iedereen probeert dit bijgevolg te ontwikkelen. Daarom is de aarde tegenwoordig zo bevolkt met bekwame, talentvolle mensen, het is formidabel, het krioelt ervan!                                           

Maar waarom kunnen al die bekwaamheden, talenten en genieën de wereld niet redden? Alles gaat zelfs slechter en slechter... Maar men aanvaardt deze situatie. Iemand heeft capaciteiten en dat is het enige wat telt. Dat er vanbinnen wanorde, lelijkheid en verrotting heersen, is van geen enkel belang. En omdat iedereen weet dat het zo gaat, houdt iedereen zich bezig met het ontwikkelen van talenten die door de anderen gewaardeerd worden, zelfs als deze talenten bijdragen tot de vernietiging van de mensheid.

Zie ook ‘De Gouden Sleutel – tot het oplossen van de levensproblemen’, verzameld werk deel 11, hst. XV


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl