Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 31 augustus 2022

Een idee is een schepsel, een levend wezen dat van de wereld van de geest komt en dat levende wezen doet een werk met je. Zolang je deze idee vasthoudt en voedt, zal zij je beïnvloeden en vormen, tot je er op een dag in slaagt de sublieme wereld, waar zij vandaan komt, te weerspiegelen: de wereld van de archetypes, waar de schepselen verblijven die precies Ideeën worden genoemd.

Daarom is het zo belangrijk voor een goddelijk idee te werken; deze idee trekt vanzelf alle mogelijkheden aan om je te vormen en te verbeteren, en op een dag word je een burger van deze wereld der Ideeën. Het is belangrijk te werken voor een idee, om een band te hebben met de hogere wereld. Wanneer er geen ideeën meer zijn die aan jou werken als bijen, om je alle zegeningen te brengen, word je beroofd van al het beste wat er bestaat.

Zie ook ‘Meditatie – scheppend werken met de gedachte, de verbeelding, de natuur, het licht’, reeks Stani nr. 3, deel IV 1-5


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl