Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 16 september 2022

Het goede doen, is in staat zijn vruchten te geven. Wij zijn allemaal op aarde gekomen, om vruchten te geven, dat wil zeggen mooie, edele en grootse gedachten, gevoelens en daden. Daarom moeten wij er altijd over waken in welke innerlijke toestand wij anderen ontmoeten.

Als je iemand gaat bezoeken, zonder je te bekommeren over de gevolgen die je woorden, gebaren of blikken zullen hebben, zou je die persoon wel eens een indigestie kunnen bezorgen of zelfs vergiftigen. Als je zo handelt, bewijs je dat je de wetenschap van het goede niet hebt begrepen. En wees dan niet verwonderd, als je leven eenzaam en droevig verloopt... Waarom heb je niet geleerd vruchten te geven? Wanneer je geeft, ben je nooit alleen. Geef dus een vrucht, dat wil zeggen doe een werk, offer iets op, geef een gedachte, schenk een vriendelijke blik, een glimlach...

Zie ook ‘Spiritueel leven – 115 gouden regels’, Izvor 227, blz. 68, 95, 109


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl