Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 25 september 2022

In dienst van wie of wat stellen mensen de kennis die zij hebben opgedaan tijdens hun studies? Hoeveel mensen zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheid en zeggen: ‘Laten we eens kijken, met al die kennis moet ik iets goeds doen, anderen helpen, ik ben niet de enige die ervan moet profiteren’? Geloof je dat dokters hun beroep altijd uit onbaatzuchtigheid hebben gekozen? En advocaten? En scheikundigen, ingenieurs, economen en journalisten, stellen zij hun kennis echt in dienst van de anderen? Wat de meesten van hen willen, is succes, roem, comfort en genoegens...

Studies op zich maken mensen niet beter. Integendeel, vaak worden zij daardoor een echt publiek gevaar! Maar als die kennis in handen komt van mensen die gewerkt hebben aan hun karakter en die vastbesloten zijn ze niet te gebruiken voor hun eigen profijt, maar voor het welzijn van iedereen, dan is die kennis een bron van zegeningen.

Zie ook ‘Geheimen uit het boek van de natuur’, Izvor 216, hst. I


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl