Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 7 oktober 2022

Dagtekst 7 oktober 2022 veronderstel dat het leven je in contact brengt met een mens die je irriteert: vanuit spiritueel oogpunt is deze mens een ruwe grondstof die je mond (symbolisch gesproken) niet kan opnemen. Maar als je vanbinnen de warmte van de liefde bezit en de kracht van het licht, beginnen je spirituele klieren te werken en zal deze persoon je op den duur ‘eetbaar’ lijken, en je psychische toestand niet meer verstoren. Zolang je probeert iemand te ‘verteren’ zonder licht en zonder warmte, zul je er een indigestie en maagzuur aan overhouden.                   

Met je liefde en je intelligentie ben je in staat alles wat je tegenkomt in ruwe toestand te veranderen, of het nu gaat om voedsel, mensen, situaties, gebeurtenissen, enz. Zolang je niet vervuld bent van licht en warmte, zal je spirituele mond deze ruwe elementen afschuwelijk vinden. Maar dankzij de warmte en het licht, kan je ze aanvaarden en opnemen.

Zie ook ‘Spirituele alchemie – de zoektocht naar volmaaktheid’, Izvor 221, hst. I


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl