Dagtekst Prosveta Nederland

Dagtekst Prosveta Nederland

Uitgeverij Prosveta Nederland

publicaties van en over Omraam Mikhaël Aïvanhov

-

newsletter_hero-3.jpg

Dagtekst 14 oktober 2022

Een witte magiër is iemand die in de eerste plaats gewerkt heeft aan het ordenen van zijn innerlijke wereld, zodat al zijn cellen in eenklank trillen. De vibraties die hij op die manier in zichzelf geschapen heeft, vergezellen hem en waar hij ook gaat, in al wat hij aanraakt, brengt hij fluïdische elementen. Omdat deze elementen dezelfde eigenschappen bezitten als hij, herstellen ze overal de orde en de harmonie.                                                   

Iedereen kan zich voorbereiden, om een witte magiër, een zoon of dochter van God te worden, door altijd te verlangen het goede te doen voor de anderen, hen te troosten, tot rust te brengen, te verlichten, te verlevendigen. Zolang je geen onderricht over deze realiteit hebt ontvangen, zul je onbewust aangezet worden tot een slechte of nadelige houding.

Zie ook ‘Op aarde zoals in de hemel’, Synopsis II, deel VI.3


© 2018 - 2022 Uitgeverij Prosveta Nederland

Je ontvangt deze mail, omdat je daarvoor op onze website bent ingeschreven. Je kunt je op elk moment Uitschrijven door op deze link te klikken. Geeft je email software problemen met het lezen van de Dagtekst, dan kun je ook de online versie bekijken.

Uitgeverij Prosveta Nederland

www.prosveta.nl