Gratis verzending vanaf €25,-
0

Wie is Omraam
Mikhaël Aïvanhov?

Omraam Mikhaël Aïvanhov (1900-1986) groeide op in Bulgarije. Sedert 1937 verbleef hij in Frankrijk. Hij gaf er ontelbare voordrachten, waarin steeds de mens en zijn vervolmaking centraal staan. Volgens hem drukt de meest wezenlijke spiritualiteit zich uit in de levenswijze van de mens. Hij legt uit hoe de mens zijn mogelijkheden als bouwstenen kan gebruiken voor een rijker innerlijk leven, waarmee hij ook het uiterlijk bestaan een hogere kwaliteit en intensiteit kan geven.

1
Categorieën en onderwerpen
2
Erkenning en toepassing
3
Spirituele levenspraktijk

De boeken van deze praktische levensfilosofie vallen in de categorieën esoterie, filosofie, praktische pedagogie en spiritualiteit. Hierin treft de lezer een kristalheldere, samenhangende en eigentijdse uitleg aan van de waaier aan onderwerpen van deze levensfilosofie, zoals lichtmeditatie, zonne-symboliek, de mens als prisma, evolutie, reïncarnatie, gnostiek, kosmische principes, zonne-beschaving, spiritueel ouderschap, galvanoplastiek, zonne-bewustzijn, liefde en seksualiteit, spirituele moraal, alchemie, astrologie, magie, Kabbala enzovoort.

De kracht van deze universele filosofie van Omraam Mikhaël Aïvanhov, vooral ook door de methodes en praktische oefeningen voor een eigentijds spiritueel leven, wordt door steeds meer professionals onderkend. Onder hen velen uit de (opleidingen voor) complementaire geneeswijzen, pedagogie en psychotherapie; in deze tijd van ontkerkelijking en individualisering groeit de behoefte aan boeken met een universeel, methodisch kompas, die een eigentijdse en praktische koers aangeven voor een filosofie en pedagogie in het spirituele leven.

In al zijn boeken reikt Omraam Mikhaël Aïvanhov methodes en spirituele oefeningen aan voor in het dagelijks leven. Ontdek zelf hoe Omraam Mikhaël Aïvanhov een dieper inzicht geeft in gebeurtenissen en situaties, die ieder mens herkent. Met heldere redeneringen, voorbeelden uit het dagelijks leven en metaforen (vaak ontleend aan de natuur) verklaart hij niet alleen de plaats en de rol van de mens in de kosmos, maar reikt hij ook talloze methoden en oefeningen aan, die nog niet aan actualiteit hebben ingeboet. Meer titels van de spirituele, universele en praktische levensfilosofie van Omraam Mikhaël Aïvanhov zijn ook in het Engels op de website van uitgeverij Prosveta Nederland, www.prosveta.nl te vinden en uit voorraad leverbaar! NB. Wie meer wil weten over leven en werk van Omraam Mikhaël Aïvanhov, vindt op deze site enkele biografieën. Ook kunt u de website raadplegen van de Universele Witte Broederschap Nederland: www.omraam.nl

Uitgaven

Synopsis

150 x 216 mm

3 gebonden en rijk geillustreerde delen, gezamelijk ca 2000 pagina's omvatten tezamen het totale onderricht van O.M. Aïvanhov. Een onontbeerlijk vademcum voor vergelijkende studie!

Verz. Werk

150 x 216 mm

Gebonden boeken waarin integrale voordrachten van O.M. Aïvanhov. Hij wilde dat deze drie uitgaven (van de oorspronkelijke 32 delen) het eerst in een andere taal werden vertaald. Voor wie kennis wil maken met de wijze waarop Meester Aïvanhov zijn levensfilosofie uiteenzet.

Biografie

140 x 210 mm

1 gebonden boek over het leven van Meester Aïvanhov. Goed vertaalde uitgave van de bekende Amerikaanse auteur Georg Feuerstein Ph.d.

Izvor

112 x 180 mm

Een serie van in totaal 44 pockets, waarvan er bijna 30 vertaald met alle thema's uit het onderricht van O.M. Aïvanhov, toegankelijk en prettig leesbaar.

Stani

140 x 200 mm

Mooi geillustreerde gebonden uitgaven, bestemd voor toepassing in het dagelijks leven. Werkboeken die je naar een rijker spiritueel niveau kunnen leiden.