0
Gratis verzending vanaf €25,-

Welkom bij
Prosveta Nederland.

Prosveta geeft de boeken uit van en over spiritueel filosoof en pedagoog Omraam Mikhaël Aïvanhov. Dit van oorsprong Franstalige fonds omvat 32 complete werken, 44 pockets en een 3- delige Synopsis, die sinds 1985 in het Nederlands worden vertaald en uitgegeven.

Recente uitgaven

Wie is Omraam
Mikhaël Aïvanhov?

Omraam Mikhaël Aïvanhov (1900-1986) groeide op in Bulgarije. Sedert 1937 verbleef hij in Frankrijk. Hij gaf er ontelbare voordrachten, waarin steeds de mens en zijn vervolmaking centraal staan. Volgens hem drukt de meest wezenlijke spiritualiteit zich uit in de levenswijze van de mens. Hij legt uit hoe de mens zijn mogelijkheden als bouwstenen kan gebruiken voor een rijker innerlijk leven, waarmee hij ook het uiterlijk bestaan een hogere kwaliteit en intensiteit kan geven.

Deze maand in de nieuwsbrief

De onuitputtelijke bronnen van de vreugde

Hoe uiteenlopend kunnen de reactiewijzen zijn van mensen zodra ze met weerstand,
tegenslag te maken krijgen. Toch bevat dit de sleutel tot de bronnen van de vreugde
in ons. Maar vaak bestaat in zo’n situatie de neiging om te vluchten, men boekt een
last minute reis of kiest voor alcohol, drugs. In deze pocket toont Meester Aïvanhov met behulp van eenvoudige oefeningen ons de superioriteit van de geest om hiermee om te gaan. Daarbij worden ons zorgvuldig diverse bronnen aangereikt, zoals het geduld, de liefde en de droom.

Lees meer

Prosveta Youtube

Ontdek op het Prosveta YouTube-kanaal verkorte video’s die naar het Nederlands zijn vertaald. Duik in inspirerende inhoud en geniet van korte, krachtige inzichten om je dag te verrijken. Abonneer je nu voor een regelmatige dosis wijsheid en groei.

In welk onderwerp ben je geïnteresseerd?

Bekijk alle onderwerpen hieronder.
Basis van de moraal
Esoterische traditie
Filosofie – Metafysica – Symboliek
Gebed – Meditatie – De macht van het denken
Geest, ziel en lichaam
Gezin – Collectief leven – Broederschap
Godsdienst – Bijbels commentaar
Liefde – Seksualiteit
Organen van het spirituele bewustzijn
Prenatale opvoeding
Psychologie – Pedagogie
Relatie meester – Leerling
Spirituele creatie – Kunst – Verbeelding
Symbolische rol van de zon en het licht

Dagteksten

Een dagelijkse dosis inspiratie en diepgang ontvangen? Meld je aan voor onze dagteksten en laat je verrassen door teksten die je aan het denken zetten en een fris perspectief bieden.

Aanbevolen boek

De fysieke wereld, de spirituele wereld en de goddelijke wereld... of als je wilt de vorm, de inhoud en de zin... oftewel de wereld van de feiten, de wereld van de wetten en de wereld van de...